Workshop program

The workshop was held on 16th of October 2021, it was an online event.

13:00-14:00 (Montreal) / 19:00-20:00 (CET) Session 1: Results (Chair: Jiri Matas) [60min]

14:00-14:05 (Montreal) / 20:00-20:05 (CET) Break [5 min]

14:05-15:25 (Montreal) / 20:05-21:25 (CET) Session 2: Contributed papers (Chair: Roman Pflugfelder) [80min]

  • Invited talk: Multi-Object Tracking - from the lab to the NBA and the English Premier League, Horesh Ben Shitrit, Second Spectrum

  • Learning Spatio-Appearance Memory Network for High-Performance Visual Tracking Fei Xie (Southeast University), Wankou Yang (Southeast University), Kaihua Zhang (NUIST), Bo Liu (JD.com), Guangting Wang (University of Science and Technology of China), Wangmeng Zuo (Harbin Institute of Technology)

  • Is First Person Vision Challenging for Object Tracking? Matteo Dunnhofer (University of Udine), Antonino Furnari (University of Catania), Giovanni Maria Farinella (University of Catania, Italy), Christian Micheloni (University of Udine, Italy)

    Learning Tracking Representations via Dual-Branch Fully Transformer Networks Fei Xie (Southeast University), Chunyu Wang (Microsoft Research asia), Guangting Wang (University of Science and Technology of China), Wankou Yang (Southeast University), Wenjun Zeng (Microsoft Research)

15:25-15:30 (Montreal) / 21:25-21:30 (CET) Break [5min]

15:30-16:30 (Montreal) / 21:30-22:30 (CET) Session 3: Winner presentations (Chair: AleŇ° Leonardis) [60min]

  • ST2021 winners - RPTMask: Zhihong Fu, Liangliang Wang, Qili Deng, Kang Du, Qingjie Liu, Yunhong Wang
  • RT2021 winners - TransT-M: Xin Chen, Jiawen Zhu, Bin Yan, Dong Wang, Huchuan Lu, Xiaoyun Yang
  • LT2021 winners - mlpLT: Matteo Dunnhofer, Kristian Simonato, Christian Micheloni
  • RGBD2021 winners - STARK-RGBD: Xinyu Zhang, Bin Yan, Lijun Wang, Houwen Peng, Dong Wang, Huchuan Lu, Xiaoyun Yang

16:30-16:50 (Montreal) / 22:30-22:50 (CET) Feedback session (Chair: Jiri Matas) [20 min]

16:50 (Montreal) / 22:50 (CET) Closing remarks